Thursday, February 12, 2009

FAKTA.. fakta ke? entah..

aku copy kat sini

5 FAKTA TENTANG DIRI;


~ sangatttttttttttttt garang dengan adik2 aku yar..

~ awet muda sebab ada beberapa kali orang ingatkan eman n semai tu abang n akak aku.. haha

~ suka pergi camping

~ sangatttttttttttttt suka tengok movie.. ape2 genre pon layan

~ susah nak nanges.. (giller hati batu bata)

5 PERKARA PALING MENAKUTKAN DALAM DUNIA;

~ musti takut Allah

~ hilang teman2 baik n family yang disayangi.. chewahhhhhhhhhh


~ takut bila bayangkan akan kehilangan mama..

~ takut kalo takde kerje

~ takut kalau takde duit time2 emergency

5 LAGU BUAT MASA SEKARANG;

~ us against the world - westlife

~ sampai syurga - faizal tahir

~ asma ul husna - snada n Dr Ary Ginanjar

~ catch my breath - westlife

~ destinasi cinta - inteam

5 PERKARA YANG SELALU DI SEBUT;

~ ya Allah..

~ ya ampun

~ keji

~ haruslah

~ ek?

5 PERKARA YANG AMAT BERNILAI;

~ family ku

~ family abg la

~ all my electronic gadjet - laptop, ipod, water resistance digital camera, mobile phones, etc

~ kawan2 lama n baru

~ masih diberi peluang utk bernafas

5 PERTAMA KALI DALAM HIDUPKU;

~ jatuh cinta kali pertama.. dengan sapa? huahuahua

~ first time duk asrama - 13 January 1997 kat maahad hamidiah kajang - nangis hari2 nak balik okkkkkkkk

~ first time pergi luar negara, pegi jauh terus nun di UK

~ first time bawak kereta - time form 3 kat maahad (tahun 1999).. masa tu baru lepas pmr.. gilo sangat nak bawak, ha amek brape kali mati-start kreta tu tah.. haha

~ first time beli barang dengan hasil duit kerje sendiri.. masa tu kerje floor engineering (cleaner aje..)kat bank halifax di UK.. so dapat lah beli radio yang boleh main CD tu... masa tu tengah popular giller.. lepas2 tu macam2 lagi beli..

1 comments:

IdzaRis79 said...

HEHHEHE..
BYKNYA FAKTA!!