Friday, November 28, 2008

faedah? kaedah? bedebah?

well, ape faedah blogging ni ye? banyakkkkkkkkkkkkkkk.. salah satunya, boleh menyuarakan pendapat / pendapatan kepada pihak di luar sana.. tapi, terpulanglah kepada mereka untuk menerima ataupon nak ignore sahaja.. biler diorang telah menangkis seranganku itu, terpulang pada aku lah plak nak menerima atau menolak dengan penuh bergaya mahupon jatuh tersungkur segala macam.. tapi, kalo baru sekali tulis blog pastu kne kutuk pastu terus beralah, baik jangan jadi blogger kan.. jiwa kene kental, hati mesti kuat (walaupon ko tu gadis/jejaka air mata).. barulah bleh jadi blogger yang berjaya kan kan kan??? kannnnnnnnnnnn....

p/s: sila abaikan perenggan di atas sekiranya anda merasa bosan dan tiada point berguna di situ..

moving on.. so, sejak lepas raya haritu, semua staff civil eng dpmt kliuc dah berpindah ke blok baru.. aku tak sempat lagi nak tunjuk gamba2 yang menarik itu kan??? mari aku perlihatkan..


pic : tengokkkkkkkkkkkk.. oren yu allllllllllllll (maknanya tak kasi kitorang tido ye..)

pic : one section yang aku suka

pic : yang ni bukan kat tempat aku ye.. tempat ofismate tapi aku suka tengok

pic : berehat2 sambil minum2 (dah gosip.. ada ke gosip?)

pic : tempat ku bercandar..

pic : my plantation section.. (kanan sekali tu lah pokok lemang)

pic : yes, very bersepah
so lepas dah buat2 kerje, maka berpergianlah daku ke jusco di taman equine.. jalan2 cari pasal.. then pegi beli makanan tak berkhasiat n bekalan makanan di kala kelaparan atau malas nak pegi cafe...

pic : jelly beans vs. campbell mushroom soup

malam nie nak watpe ek? jom2 pegi cari pasal kat mane.. cadangan???

2 comments:

ayoi said...

huh!
bersepah?

kalo ko tgk tmpt aku kt opis tu...

ko mesti akn mnyerh kalah....

gagal mnyaingi kesepahan meja aku....

wakakakaka~


erm....perlu ke aku membangga2 nih?
kihkihkih~

SITI NUR ALIAA ROSLAN said...

sapa lagi nak banggakan kita selaen kita sendiri kan.. kwang kwang kwang