Tuesday, December 9, 2008

Dubai Dubai Dubai

aritu kan.. pakcik kan.. die dah balik dari dubai kan.. pastu kan.. die kan kasi aku "hadiah terkumpul".. meh tengok aku nak kasi korang jeles.. untuk pengetahuan (bagi mereka yang dah tau mahupun belum), pakcik duk sana setahun beberapa hari beberapa jam (eh, betul ke fakta tempoh nie??).. so die kata ni adiah birthday + konvo + souvenir + etc untuk aku.. dah adalah tidak boleh bagi korang untuk meminta salah satunya dari aku kerna aku suka semuanya yee... sila baca sekali lagi : AKU SUKA SUMA HADIAH AKU!!!

pic : hadiah 1 - selendang arab.. udah siap digayakan di mahlis perkahwinan member aku yu all!!! (selendang aje ye.. baju aku punye)

pic : cara pemakaian selendang.. konsepnya - lilit aje asalkan melekat

pic : hadiah 2 - boneka (bak kata orang indonesia) haiwan kebanggaan -> unta.. aku ingatkan unta ni betina sebab matanya ayu ala2 mata aku kan pastu ekor die siap dibuat tocang lagi.. tapi biler ada janggut, sah lah jantan..

pic : hadiah 3 - handbag - add another one to my handbag collection.. aku sangat suka ye

pic : hadiah 4 - keychain burj al-arab.. biler pusing ada lampu lip lap merah biru hijau segala

pic : hadiah 5 - mini carpet bertenun gambar burj al-arab

pic : mini carpet ini diletakkan di -->> opih aku ler... tengok.. (ye, meja aku bersepah..)
thanx pakcik.. takde nak pegi lagi ke? nanti bleh kasi aku lagi hadiah terkumpul.. aku sukaaaaaaaaaa!!!!!!

2 comments:

ayoi said...

erm...

aku tertarik ngan pic ke-2


erm...

malu a nk ckp...


erm...


leh tnye x?

er...er...


cd2 sape pnye?

SITI NUR ALIAA ROSLAN said...

hai ayoi.. cd/dvd/vcd tersebut adalah yang dikumpulkan oleh ahli family aku (penyumbang utama aku n mama aku)... tak tengok ker.. nanti aku snapkan gambar full