Wednesday, January 4, 2012

PD lagi...

oh by the way, workshop nya ialah selasa sampai khamis minggu lepas...
cerita pasal workshop nya ialah agak bosan di situ. maka...
marilah layan gambar sahaja ok.

so bertolak dari office dalam pukul 12pm macam tu. 

ikut PLUS highway dari kajang, exit nilai.

dari nilai ikut jalan belakang ke PD sebab nak singgah tengok TKC yang baru di bandar enstek. 

nape nak tengok TKC? sebab anak kak siti, hamra, ada apply untuk masuk sana form 4 (tahun 2012 ni)

on the way ke PD dari office. konvoi dengan kak siti dan nai

depan tu je dah laut

ada bangunan sendiri, kauuuu

sampai di seri malaysia PD, terus check in. lepas check in, pergi cari lunch dulu. alamak, tak sedap langsung. 

lepas lunch, masuk bilik. ha, nak cerita pasal bilik kat bawah sikit. kita cerita pasal modul sikit.

sikit je ok!

baby nai...

sape pening?

rearranging


makan kat hotel? boleh la....


ok now pasal bilik pulak ok!

carpet je



alamak, dah bersepah


kau tengok ratio tv dengan cermin. camne aku tak stress





abaikan sahaja bilik tak best tu. sambil bermodul-workshop, jom jalan-jalan...


Hj Zul & duriannya

my x-student, yop, datang melawat. engineer dah pon. sape nak no fon?

terkejut?

makan kurang sedap di hotel. so cari satay haji samuri. hahaha


durian durian durian

pandai posing


burger di malam hari

lepak minu, air kelapa sambil tunggu hujan berhenti dan nak gedebush masuk laut

double chin

blue lagoon

blue lagoon - air surut

pantai depan hotel. waktu pagi. air pasang. best gile mandi!

freesbee
sempat bawak kanak-kanak riang ria (anak-anak kak siti) ke ostrich farm. aku pon tak pernah pegi sebenarnya






telur tak pecah


4 comments:

haslina said...

seronoknya SABE berwoksyop. dgn family sekali. baru lah best.

p/s naperlah opis ku tidak begitu. whuaaaaaaaaaaaaaa.

aliaaroslan said...

@haslina boleh suggest kat boss baru mu itu. hehe

Shiema said...

1. hotel sri malaysia tuh dari dulu smpi skrg x berubah langsung...dah macam RTM aku tengok..Hotel lain dah jaun ke depan, die masih kat sinun jugak
2. Aliaa, kali terakhir akak g blue lagoon, MPPD tgh renovate kat kedai2 kat ctu. Dah OK x skrg? Rindula nak g sane...tempat beshhh

aliaaroslan said...

@Shiema

1. kalau update facilities pon takpe. kosnya bukan banyak pon. atleast utk long term sangat ok kan...

2. dah siap dah tahun 2010 dulu. lagi cantik. toilet bagus. jom pegi lagi!