Monday, January 30, 2012

quality time


aku suka jalan-jalan dengan family. kalau semua complete, laaaagi bagus.

di ikea makan meatballs

the curve,ada korean pianist yang sangat hebat

usual routien, breakfast at Mc D on every saturday morning

Lana kalau ada orang layan memang dia ngap habis semua

papa Lana aka aiman memang always selekeh

budak nak kahwin, sila jangan makan banyak-banyak. nanti baju tak muat

my favourite!

pis pis la sangat

ko tengok man, miza tu ah cun cun, anak ko dah comel, ko aje selekeh

tidur mulut terbuka? ini on the way hantar widad balik uitm lendu

mestilah ada gambar makanan lagi. special sushi dragon cap sushi king.
we always pergi groceries shopping together. "shopping the british way", bak kata orang jawa.

once in a while, keluar breakfast, lunch or dinner sefamily.

most of the time, semua berkumpul dan masak dan makan-makan. mandi swimming pool sama-sama sampai jari tangan kaki kecut.

quality time kene treasure bila dapat. nanti bila dah ada life sendiri, mesti rindu semua ni.

a note to myself too.

4 comments:

haslina said...

sesungguhnya bila berkumpul dgn adik beradik dan family masing-masing sekali amatlah berharga sekali.

Mak Su said...

family bonding :)

aliaaroslan said...

@haslina betul! kene appreciate time yang ada bersama..

aliaaroslan said...

@Mak Su yup :))