Friday, January 27, 2012

Dung dung ceng!

students buat event, chinese new year celebration. oleh kerana dah lama tak tengok lion dance, aku pon decide untuk pergi.

betul ke atas alasan hanya nak tengok lion dance? hahaha..

impressive deco of the hall

yee sang!

acrobat performance

lion dance lain dari yang lain since diorang gelapkan dewan dan buat glow-in-the-dark punya performance. maafkanlah kualiti gambar dari camera cap BB ku ini.






memang best! dapat goodies bag lagi. tapi tak dapat cabutan bertuah tahun ni. cuba lagi tahun hadapan.

2 comments:

haslina said...

wow...mmg nampak best. apakan daya tak dapat dtg punya.

goodies beg...huhuhu.
ada lucky draw juga.
wah wah.

x pe alia, cuba lain masa lain tempat.

aliaaroslan said...

@haslina tu la kak has, next time mungkin lebih lucky.

cuba akak tengok kat youtube lion dance shuffle, memang gelak2 tengok.