Tuesday, May 17, 2011

weekend - dan lagi

ahad, pergi wedding kawan baik kassim.

eli imran namanya.
kahwin sesama budak sekolah menengah jugak. 

budak maahad jugak.

di dengkil.

ada persembahan bag pipe scotland hokey!!!

good idea jugak kalau aku panggil diorang masa aku kahwin nanti.


budak gembo-gembo yang muka sama aje all the time.


oh ya, CikguLan ialah coach bola sepak eli imran ni. 
Kassim aje yang tak berapa nak qualify main bola sepak untuk wakil sekolah. tapi bapak kau tu coach bola.haishhh.


bila wedding, mesti panas.
bila panas, kebetulan mesti ada orang jual ais krim.


ais krim untuk maklong sahaja.

baby tak boleh ye.

6 comments:

DeLancrettLurpak said...

wahh, makin kurus, dah leh pakai kebaya, bravoooo!!!

DrSinga said...

ko tengik muka Dak baby yang macam tak puas hati tak dapat eskrim tu!!
kelasss!!!

aliaaroslan said...

@DeLancrettLurpak

thanx kak. tapi dah rasa macam tambah sikit dua tiga hari ni.. uhuhu..

aliaaroslan said...

@DrSinga

saya rasa dak baby tak puas hati sebab kne duk bawah panas. hahaha..

HLiza said...

aah amboi siap pakai kebaya lagi..ayu!

aliaaroslan said...

@HLiza

sebab pakai kebaya kene control makan. ice cream wajib. hehe