Tuesday, May 3, 2011

DiRaja

1. Baju Katherine sangat cantik. Simple tapi sangat exclusive.
2. Queen Elizabeth II punya baju sangat cantik pattern leher dia.
Terus rasa nak suruh Tracy (tailorku itu) buat kemeja leher cenggitu
walaupon takkan nampak nanti sebab pakai tudung (kecuali buat style
masukkan tudung dalam baju - bagaikan di kala memakai full uniform
BSM).
3. Bila Prince Charles berdiri sebelah ayahanda dia yang berusia 90
tahun tu, mereka kelihatan sebaya. (apekah?)
4. Ada kawan saya bertanya, kat England tu tak de Yun Nam Hair Cair
ke? Saya jawab, saya tak sure.
5. Kalau saya masih di England di kala kejadian itu, ada kemungkinan
besar saya takkan pergi beratur kat tepi jalan untuk melambai dan
melihat sekali imbas pasangan terebut untuk 0.5saat.
6. Baju permaisuri Malaya (Tuanku Zahiraj) sangat cantik. Nasib baik
dia tak pakai tudung style yang macam cekup kepala terbalik tu (macam
ada satu gambar masa permaisuri shopping kat harrods - gambar tak
jumpa, maaf).
7. Tiba-tiba terasa david beckham ialah dah tua dan Elton John masih handsome.
8. Rindu nak dengar British accent.

6 comments:

DeLancrettLurpak said...

dgr kata si Will buat hair treatment.. tapi taktau brand Yun Name ke idakk..

@ju said...

Tu lar...tapi bila dia pakai topi tu tetap menten hensem...

aliaaroslan said...

@DeLancrettLurpak

oo. tapi maybe lambat sangat efeknya sampai time wedding tak sempat nampak efek.

aliaaroslan said...

@@ju

saya rasa semua yang berfull uniform, ialah hensem. hehe

haslina said...

ntahlah naper beckham nampak tua kan. klu pengacara tak kenalkan itu dia......erm.
;((

aliaaroslan said...

@haslina

betul kak. kalau pengacara tak cakap, aliaa pon tak perasan.