Wednesday, December 17, 2008

sayangku pbsm dolu2

semorang tau, dalam hidup nie mesti ada satu stage of life yang kita takkan lupa sampai bila2.. bagi aku, salah satunya adalah kehidupan di kampus (ya ampun, bapak ler skema ayat macam dalam telenovela). kehidupan kat uitm banyak mengajar aku erti kehidupan. aku belajar banyak bende dari join pbsm kat uitm dulu.. tak terkata tertulis mahupun tersms suma pengalaman2 kat sana.. best..................

pic : second generation of family abg la : sali, hafiz, pakcik (peserta tambahan pada saat akhir.. haha), ain, izzati khai n shafa

pic : our first road trip ke melaka.. best weih.. yang ni bukan anjuran pbsm mahupun hep uitm ke kolej ke.. ni anjuran kitorang, which yang sumanya adalah budak pbsm

pic : aku n izzat, dulu kini n selamanya (aku 1st time jumpe minah nie 13 january 1997 masa form1 kat maahad dolu2)

pic : ini adalah spesel untuk ayoi.. from yours truly, aku ler.. mesti skrang ko sayang kat aku kan sebab ada gamba time ko muda dulu.. haha

pic : salah satu prog pbsm.. kitorang gigih tau!!


pic : yang ni sah2 lepas abeh program.. ceria sakan
so ape pendapat korang? korang ada tak pengalaman yang tak dapat dilupakan time2 dolu2?? selalu mengingati pengalaman dulu tak bermakna kita tak nak go on in our life kan.. life must go on no matter u like it or not.. what u can do is just make all the memories as the most memorable thing in ur life n engrave it in your heart for eternity.. hahahaa.. ayat jiwang.. sapa nak jawab?

6 comments:

ayoi said...

spesel tribute tuk aku pon ader...

terharu...huk!uk!uk!

wei....emosi btol entri kali ni...

ape kes weh?

ayoi said...

ha..lpe plak nk ckp pasl gmba tu...

p la scan....

ko amek gmbr blik gmbr2 kan...bakpe... (eh? phm ke ni?

ko rembat je scan sape2 kt opis...
cm aku wat...

kuikuikui....

SITI NUR ALIAA ROSLAN said...

aku maleh nak scan2. lambat.. haha.. saje emo2 sket.. baru korang sayang akt aku..

ayoi said...

ye...ye...
kne tunjuk emo dlu bru aku syg kt korg..
wahahahaha~

a said...

skrg pukul 1556 kt opis....
ko ktne? ikut time ne?

SITI NUR ALIAA ROSLAN said...

aku rasa blogspot aku ni salah settig time ler.. hahahah.. nanti aku repair