Sunday, October 4, 2009

zam zam alakazam...

-entry berjadual-

teringat cerita laila isabela lah plak.. masa rosyam nor sebut time nak mengorat nasha aziz.. tapi, phrase ni originally, haruslah dari Allahyarham Tan Sri P. Ramlee.. jap, pehal citer pasal ZAM ye?

oh ya, aku akan gerak2 khas sepanjang minggu ni dari sinin ke sinun, sinun ke sinin.. makanya haruslah akan bawa celcom broadband wireless ke mana2 utk memudahkan akses ke internet.. so far takde masalah dengan celcom broadband ni.. by the way, nick name utk celcom broadband ni adalah zam.. kenapa? sebab mamat yang promote bende alah ini namanya zam.. mama cakap budak ni ialah budak jawa ketegori hensem.. so kasi nama sempena mamat tu ler..

berjasa jugak bende alah ni.. nak buat kerje senang.. rasanya ni entry ke-2 utk bende alah zam ni.. kenapa sampai 2 kali ek? sebab bende alah ni ialah senang n sangat high speed n monthly ialah RM50 aje.. maklumlah, beli masa promotion dulu..

knape tak guna broadband telecommunication yang brand lain? sebab sebelum ni ada try pakai member punya, tapi kurang best.. mungkin laptop aku lebih matching dengan zam kot.. read : LAPTOP matching dengan ZAM, bukan ALIAA matching dengan ZAM (tapi, kalo dapat ok jugak).. alah aliaa, jangan berangan.. muka ko bukan ala supermodel pon.. har har har..