Thursday, October 22, 2009

di suatu pagi

mamat kata, die nak merajuk dengan syedlina.. sebab dah tak best n layanan tak best.. by the way, syedlina tu kedai mapley yang die dok melepak hampir setiap malam (sebab die tak sedar diri tu nak exam akhir tahun nie).. kebetulan pulak beberapa minggu lepas mamat kne carik orang yang nak tebar roti canai kat wedding aiman nanti.. napa tak amek syedlina? sebab diorang charge mahal gila (ridiculous punya mahal ye encik!).. so die pon jalan2 cari kedai mapley kat taman belakang.. (seri putra fasa 3 ke atas, rumah kitorang fasa 1).. jalan punya jalan sambil test makan n tanya harga, last2 kedai ni jugak lah yang paling sedap n kebetulan die charge sangat berpatutan.. so sudah buking utk wedding, kitorang pon nak testing la roti canai kuah dal + kari segala bagai kat kedai tu..

ktorang sefamily pegi.. brunch skali.. memang sodap yu all!!!!!! nama kedai die ialah : mapley bawah (bukan nama sebenar, mamat yang kata), sebelah pusat dobi husna husni (kedai dobi kawan aku)..

alim ialah kekenyangan

widad asyik dengan milo tabur aje.. mamat haruslah tersandar

memang best.. kalo nak rasa, kne datang wedding adik aku ok!

6 comments:

mugiwara said...

nnt aku gugel map lagik ye...
aku ni lemau sket...

walimatulurus ni adalah yg pertama aku pergi dengan hidangan roti canai.

rare dan eksotik~
muahahaha~

lalink7 said...

huhu..cik aLIAA..sila jemput sayer..hehehe..mau rasa itu roti canai..

julie^beth said...

mugi - haruslah

husna - jom datang

Miezza Eve said...

miza dgn aiman slalu makan kat sini....sgt sedap!!

Umie said...

roti canai tu... nak datang gak... uhuk uhuk uhuk

Mak Su said...

mapley sibuk kot lately