Wednesday, February 29, 2012

tak sabar nak ke korea!

Tak, belum nak pergi lagi. Walaupun conference paper dah accepted, banyak proses nak kene lalui.


Baca entry blog mother, terus jadi tak sabar-sabar nak pergi.


Hyun bin, nanti aku lawat kau di sempadan ya. Sementara tu kau bertugaslah dengan penuh dedikasi.


Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

ajujua said...

hai aliaa,..
lama akak tak mengkomen....nak ikut jugak pegi Korea....

nico's review said...

uit aliaa, akhirnyer blog aku hidup kembali...wah2 mood korea gitu...

h4ni3 said...

baru baca blog drnotts
(eh, pasni kena tuko jadi drseoul kot? hihi)
bilang sama drnotts, saya mahu menumpang di apartment dia volee? ihikss

Huda Ramlee said...

baru lps baca blog drnotts..sgt jeles tgk view di uni nyer..hari2 bleh feel berlakon drama korea kan...

ANR said...

best nya pgi korea.. kite pun ade baca blog your mum. jeles sangat. :)

ANR said...

best nya pgi korea.. kite pun ade baca blog your mum. jeles sangat. :)

haslina said...

terus da baca blog dr nott. serius tabik pada puan mama itu.
semoga di permudahkan puan mama di sana. amin amin amin.

aliaaroslan said...

@ajujua marilah kita pergi ke korea secara berjemaah. hehehe.. saya pon dah lama tak komen blog akak. huhuhu.. masing2 busy kan.

aliaaroslan said...

@nico's review pengsan aku baca blog mama aku. aku nak pegi korea sekarang!!!!!

aliaaroslan said...

@h4ni3 mama kata boleh saja tumpang apartmentnya. bisa diatur. actually panggil DrNotts sebab buat phd di sana. hehe.. saya nanti DrMalaysia kah?

aliaaroslan said...

@Huda Ramlee hari2 boleh feel jadi retis korea!!!

aliaaroslan said...

@ANR jom ke sana! boleh winter sonata selalu. hehehe

aliaaroslan said...

@ANR saya pon jeles jugak...

aliaaroslan said...

@haslina aminnn. thanx kak has...