Wednesday, February 22, 2012

dinner with the geomatic crew

dalam banyak-banyak restoran kat bangi tu, budak-budak ni pilih restoran arab yang kat area sepakat indah. makanan sedap tapi susah gilewww nak parking. 

hanah + mimi

saya + coklat free + aqis yang tutup muka

syed - kerja site sampai berbelang tangan. surveyor kan.

syed (surveyor) + wahib (kerja di call centre MAS)

alia (sambung degree construction management) + leslie (sambung degree geomatic surveying di tasmania university, australia) + syed

wahib + saya + nabila






yang ni batch yang baru grad haritu. ada yang kerja, ada yang sambung degree. lama tak jumpa diorang. sekali jumpa, gamat suasana. boleh lawan bising dengan orang arab yang duk sebelah kitorang.

restoran arab kan. kami perhatikan majority yang datang makan kat situ, berpakaian mengikut konsep arab - jubah, kopiah, etc. kami aje berseluar jeans dan ber t-shirt. hihihi

4 comments:

haslina said...

alhamdulilah. masih kuat
siratulrahim <--- betul ke eja nie.

Shiema said...

best tak makan makanan arab? Macam nak try tapi x sempat la....

aliaaroslan said...

@haslina kalau tak salah, ejaan nya "silarurrahim". alhamdulillah, nak jugak diorang ajak kami makan2.

aliaaroslan said...

@Shiema makanan arab sedap dan aliaa boleh layan jugak. actually lebih sihat sebab beras pakai basmati n ayam or kambing dibakar instead or goreng :)