Thursday, July 28, 2011

setting

my mother dah berangan camne nak setting rumah masa majlis bertunang aku nanti.

pesanan penaja semalam : mama nak awak kahwin tahun depan.

aku jawab : aminnn.

persoalan sekarang di minda aku : sape aku nak cekup suruh masuk meminang aku ni?

8 comments:

ajujua said...

aliaa, jgn main cekup je...salah cekup nanti merana sepanjang hayat....huhu....
takpa, ada jodoh tak kemana.....

haslina said...

amin amin amin.
akak doakan juga. moga CEPAT jodoh ALIA.
;))

Syaliza Abdul Rahman said...

kak sya tgh cari utk aliaa tapi belum jumpa yg sesuai. insyaAllah jodoh aliaa akan jumpa jua.

DrSinga said...

meh nak tolong cari...

aliaaroslan said...

@ajujua

kalau salah cekup, kita kikis. hehehee.. takdelah kak. gurau aje..

aliaaroslan said...

@haslina

aminnn.. akak dah bersalin ke?

aliaaroslan said...

@Syaliza Abdul Rahman

haritu memang bercita-cita jugak nak kawin dengan orang kelantan sebab makanan kat kelantan sedap sedap!!! hehe.. thanx kak sya.. aminnn

aliaaroslan said...

@DrSinga

orait, thanx Dr..