Thursday, July 28, 2011

pagi

alarm bunyi, snooze dulu. lepas 5 minit, bunyi lagi. snooze lagi. cukup 4 kali, baru bangun. itu pon sebab Latifah dah siap mandi manda. kalau tak, selagi dia tak habis mandi, aku duk main-main snooze dengan alarm ni.

settle semua, tengah nak bersiap. ahhchoooooooo bersin sekali. terus wheezing nafas. adoi, ni yang beta lemah ni. pagi-pagi dah wheezing nafas dan bersin. lepas 2 saat, bersin lagi, dan lagi. come on Aliaa, kamu tu ada fieldwork harini. harus berkeadaan baik badan tersebut.

puff inhaler 2 kali, wheezing berkurang. bersin pon dah stop. lalu bersiap sedia berkuntau dengan tudung yang langsung tidak memberikan kerjasama yang baik untuk hari ini.

on lap top. create ringtone harapan ramadhan by manbai  & raihan. lalu bluetooth ke mobile phone. tapi tak boleh play pulak kat mobile phone. ni yang buat aku malas ni.

tiba-tiba, terasa hidung macam ala-ala nak penuh tapi takde bende meleleh, tersiut-siut lah pulak ni. uhuk - uhuk, batuk pulak.

pakej lengkap hari ini. maka, saya perlu cari boyfriend medical doctor. ape kene mengena?

2 comments:

DrSinga said...

sebab boleh dapat ubat free...

aliaaroslan said...

@DrSinga

oh yes, Dr. soooo true!!!