Friday, November 13, 2009

wedding aiman : thank you people!

shahrul ialah jejaka idaman malaya yang "playing hard to get" + "control macho" + "ramai peminat tapi takde girlfren" + hanya bercakap dengan aku 1 ayat aje iaitu "dulang yang ni berat sikit" (masa tukar2 dulang kat rumah pengantin perempuan, die pass kan dulang kat aku untuk masukkan dalam kereta).. tengok, penceritaan lagi panjang dari ayat yang die cakap dengan aku.. meh aku nak mengorat lah die ni..
all 4 gals.. baju harus glamer ok! takdelah.. konsep baju adalah "blasah aje ape yang ada dalam almari sambil tambah beading2 yang patut ye puan2 cik2".. oh ya, kitorang terpaksa suruh widad tanggalkan kasut die sebab die terlalu tinggi.. nanti kitorang nampak terlalu pendek..

widad, mama, aku n semai

kirin si photographer.. bf kepada nana si photographer jugak

tajul, photographer jugak.. eh tajul, napa tak dapat lagi gambar dari ko ek?

yes, nico si diva udah sampai.. hahaha

tetibe, pakcik pon sampai jugak.. muka masing2 kelaparan

alhamdulillah, takde yang tak dapat makan..
ustaz nasir (baju kotak2) and family (ustaz yang ajar adik2 aku ngaji) pon hadir jugak..

duk melayan anak ustaz nasir..

RR (rizal razak) and GG jadi official MC / DJ for that day.. thanx guys!

orang dah sikit, sambung lagi borak yu all

biro makanan.. dan pembungkusan makanan

orang kuat di belakang tabir

kek sponsored by shafawati

alim (ada orang puji die hensem, kembang sepanjang hari ok!)
kak jaja (tokey dobi husna husni) and crew

oh, inilah sanggam abad ke-21.. "aku suka kat dia, tapi die suka kat orang lain" punya konsep..

saiful rizal (kawe) pon datang.. muka penat, maklumlah baru lepas main futsal.. malam karang nak tengok kelantan lwn n9 pulak kan?
semai and the gang from KTT

3 jejaka poojaan hati setiap gadis

training untuk jadi photographer kne pumping 10 kali dulu

kanak2 riang ria berulang2 makan tak tau brape kali.. tapi atleast habis suma diorang makan!

biro basuh pinggan

kepenatan.. kanan sekali tu photographer nana..

ada lagi yang tak dapat nak masukkan sebab gambar masih ada lagi yang belum dapat.. nanti insyaAllah aku upload lagi..

So I say thank you to Allah for giving me the opportinity to live, know and love all this people who meant a lot to me..

4 comments:

Izzah Marzuki said...

alia,
cantek ah baju aliaa.. anggun abes!!
sesuai ngan aliaa..
[x tipu, betul² ni..]

miezi said...

phh itu rupanya auntie!!

julie^beth said...

kak izz - thanx akak.. itu aje bj yang ada untuk ape2 majlis.. blasah aje walaupon lain tema.. hehe

miezi - yep.. balik nanti kalau jumpa boleh bertegur2an.. hehe

lalink7 said...

baju cik aliaa...
vouge gitu...
rugii xg...hukhuk..