Sunday, November 22, 2009

seronok

seronok adalah feeling yang dirasai oleh aku bila menghantar orang belajar / bekerja abroad..

tapi rasanya dua tiga ronok kalau diri sendiri yang pegi, yetak?

semalam mama dapat poskad dari encik mizie edinburgh.. seronok gila feeling mama.. agaknya kalo kita sendiri yang hantar poskad tu? feeling lagi seronok kan sebab buat orang seronok..

so semalam pergi klia hantar adik kepada pakcik pergi belajar kat mesir. die amek course destist.. budak2 pandai zaman skrang ni, memang handal2 semua.. tu la, dulu mak suruh belajar betul2, main2 aje, kan dah terjadi surveyor (mama still panggil engineer).. haha

bila sampai klia, baru teringat, last time hantar or jemput orang dari klia (meaning parking, masuk) adalah masa jemput pakcik balik dari dubai tahun lepas.. besanya hantar mama kat pintu balai berlepas n ambil aje.. tak masuk parking jalan2 dalam tu pon.. awal tahun aritu anta diri sendiri pergi conference kat jakarta.. macam2 dah bertambah kat klia tu, termasuklah kat pengakhiran kaunter cek in bag pon diorang boleh letak booth jual coklat.. memang buat duit betul..

lepas dah hantar kat cek in kaunter, aku pon nak balik lah rumah.. alah, rumah pon dekat aje dengan klia kan..

pakcik : bila turn kita plak ni?
aku : soon

bila soon tu? erm.... tak tau ler teman..

p/s: ayoi, izzat, ada peserta tambahan nie (pakcik).. terpengaruh jugak akhirnya.. haha

3 comments:

mugiwara said...

peserta tambahan itu dialualukan...

yay~

weh....excited ni weh~

[sila bertenang...sila bertenang....]

julie^beth said...

mugi - aku pon!!!

nico's review said...

ha! ha! berduet2 la kita ek???