Thursday, June 14, 2012

for mother - kids are in town 4

then, diorang nak pergi karaoke. so, balik dari office, kami terus bersiap and head to tesco nilai. kami makan KFC dulu. i mean, diorang. aku minum je. 




then kami cari tempat karaoke yang berhampiran dengan tesco nilai tu. sebab tempat yang kami selalu pergi tu agak jauh. eventually, semua tempat2 karaoke macam agak takut untuk kami masuk. so kami terus aje ke tempat karaoke yang selalu kami pergi. dekat dengan inti college nilai. 



then balik tu semorang takde suara. esok paginya, sebelum hantar diorang balik, kami breakfast di mc D dulu. 


lepas drop off diorang, terus ke office. sambung lagi kerja-kerja kuli. hehe

2 comments:

KakiJalan said...

sepesen je senyuman korang

aliaaroslan said...

@KakiJalan kilang percetakan sama, Dr. hehe..