Monday, March 5, 2012

ke korea, mama-ibu-mum kami...

mama ke korea 25 february 2012 haritu. flight jam 11.10pm. so lepas maghrib kami dah gerak ke KLIA.

aku siap terlepas simpang nak masuk ke parking lagi. so lajak aje ke depan, drop off mama dan ayah di international departure.

actually  alim dan lana join kereta kami sekali. so membayangkan ayah lumba lari dengan lana, so aku suruh alim stay dengan lana alam kereta dan ikut aku park kereta. then aku dan alim lumba lari dengan lana ke departure hall.

tengok-tengok, mama dah settle check in. berat bag 21kg. allowable 20kg. nasib diorang tak suruh bayar. terel jugak aku packing barang eh, bajet lebih sikit aje. usually terlebih banyak.

then kami lepas di Mc D sementara tunggu mama nak masuk ke gate.


mamat, zyra (girlfriend mamat), alim, mama & aiman gems

miza, aku, ayah, mamat jolie



memang fokus pada alim dan mama je. sebab tu muka aiman jadi blur. haha




lana lumba lari dengan semai & zul pulak

tukar pampers. pakai yang sarung seluar punya grandma belikan.

mama & besan serdang (mak zul)

semai, mama, besan mama, biras semai & lana (eh?)




group photo

gegirl only

sempat menyelit di kala akak polis check passport

peserta rombongan babai kepada mama



canggih KLIA

gambar lana yang nak keluar dari prem
wait for me, korea!

10 comments:

aliya atina said...

Naaaaaaaaaaappaaaakah mama akk ke Korea ? Huhu, jealouse larh :P

chanellove said...

blur der blurrrrrrrrrrr!!!

Ribbon Clown said...

Ramai ya antar drnott.. Bila aliaa gi Korea? Kitaorg nak gi Seoul early April.. Jum jupa kat sana ? Haha

haslina said...

alhamdulilah semangat family yang kuat. anta ramai2 gitu.

h4ni3 said...

alim tak nanges?

lana dah besar


nak ikut gi koreaaa!!

aliaaroslan said...

@aliya atina mama ku ke korea itu kerna kerja dik.

aliaaroslan said...

@chanellove it is time for me to get a new camera! is it?

aliaaroslan said...

@Ribbon Clown aliaa ada conference end of april di seoul uni. kalau kliuc lepaskan, saya akan pergi. hehehe. kalau tak, tunggu bulan 12 nak main snow!

aliaaroslan said...

@haslina alhamdulillah. itu lah kami :)

aliaaroslan said...

@h4ni3 alim dia sebak of course tapi dia control macho.

lana makin gembo lagi gebus. geram tak?

marilah kita ke korea!!!