Monday, February 22, 2010

8.15am - 5.30pm (tapi aku blasah aje aku punya in n out time)

haruslah kne ada muka boyfriends aku.. kalo tak, cne nak buat kerje.. mwahahaa (mengada).. oh, great britain, wait for me k!


mesti susun ikut peraturan.. file subjek sahaja, file department sahaja, file lectures sahaja, file thesis sahaja.. (aku ni OCD kot)

banyak sangat souvenir.. mana nak campak ni?
sepohon kayu daunnya rimbun! ada 3 bijik pokok daun keladi..
another rack.. dengan suma assignments, project paper, etc..


pen harus disusun ikut ketegori.. pen free, pen yang selalu guna untuk menulis / sign / marking, highlighter, markers.. (nak dekat2 OCD betul ni)
ape lagi nak sangkut? koleksi handbag?

gambar bantal bushuk katak n koleksi paper bags aje tak sempat amek.. ini la rupe tempat aku setakat bukan 2 tahun 2010 ni..

5 comments:

noname said...
This comment has been removed by the author.
nottingham said...

bukan ke westlife kat ireland. so see me there kat ireland with westlife in september ok!!! sila meraung sebab tak dapat ke ireland!!!!

nottingham said...

kata ketua jabatan, kenapa opis kecik????? jawab sekarang!

julie^beth said...

ofis kecik kerana big bos tiada duit untuk memberi bilik kepadaku..

yeah, i'll go to ireland to see westlife.. i'll be in soton ok! come n visit me..

during school holidays, tell alim n widad "pegi balik rumah along kat soton tu!" sambil halau dengan penuh bergaya!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛