Wednesday, January 27, 2010

comelnya!

sesi puji diri sendiri : comelnya aliaa!


ni masa umur 2 tahun.. ms ni ktorang duk kat rumah warden asrama kat maahad tuh.. diorang ni ler member2 aku.. geng main bunga api, kejar2, buli, etc.. skrang diorang suma dah 40++ dah rasanya..

7 comments:

Izzah Marzuki said...

ololooo comelnye aliaa!

musti ngeri kalo jumpe diorg ni skang, kan.. hikhikhik.. musti malu punye la diorang , siap x pakai baju smua.. haha.. tetiba teringat masa buat lawatan ke aspura, euwwwwwww.. XD

gambar tu tahun 86 tuu.. akak pun baru 5 tahun.. ye la sure diorang dah around 40 kan..

nadia a.k.a yaya said...

comels.
:)

btw.
lame sguh cik alia x update.

mugiwara said...

dah macam alim pulak aku tengok budak kecik tu....


siyes. ko musti segan pnye...
mana bleh pompuan lepak2 kat aspura...


kikiki~


[tepi pintu. katil atas. port aku tidur sambil kaber line budak2 yang merokok.]

paksuu said...

banyak tuh bodyguard

Mak Su said...

dorang malu tak agaknya tgk gambar tu? berlengging jer masing2 :)

arfahadnan said...

comelnyer...
boleh pulak kau berkawan dengan org besau2 ginih..
hehehe..
mesti kau disayangi kan..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛